Երրորդ կուրս (Սերվիս) Երրորդ կուրս Առաջին կիսամյակ Էքսկուրսիոն ծառայությունների տեխնոլոգիա և կազմակերպում Հոգեախտորոշում և հոգեբանական պրակտիկում Նորարարությունը զբոսաշրջության և սերվիսի մեջ Տեղեկատվական տեխնոլոգիաները սերվիսում Փիլիսոփայություն Օտար լեզու2(գերմաներեն. ֆրանսերեն) Օտար լեզու-1(անգլերեն) Երկրորդ կիսամյակ Հյուրասիրության ինդուստրիա Ձեռնարկչատիրական գործունեության պլանավորումը և կազմակերպումը սերվիսում Ռեկրեացիոն աշխարհագրություն Օտար լեզու(անգլերեն) Օտար լեզու(Ֆրանսերեն) Արտադրական պրակտիկա Հյուրանոցային և ռեստորանային մարքեթինգ Կորպորատիվ մշակույթ և անձնակազմի կառավարում Արտակարգ իրավիճակներում բնակչության առաջին բուժօգնություն