Երրորդ կուրս (Սերվիս) Երրորդ կուրս Առաջին կիսամյակ Հյուրասիրության ինդուստրիա Սերվիսի մենեջմենթ Քաղաքացիական պաշտպանություն և արտակարգ իրավիճակների հիմնահարցեր Երկրորդ կիսամյակ Անձնակազմի ղեկավարում Երկրորդ օտար լեզու(գերմաներեն) Հյուրանոցային և ռեստորանային մարքեթինգ Հյուրանոցների կոմերցիոն գործունեության կազմակերպում Ձեռնարկչատիրական գործունեության պլանավորումը և կազմակերպումը սերվիսում Օտար լեզու(անգլերեն) Սերվիսի համակարգի էթիկետ Վիճակագրություն