Երրորդ կուրս (Սերվիս) Երրորդ կուրս Առաջին կիսամյակ Հյուրասիրության ինդուստրիա Սերվիսի մենեջմենթ Քաղաքացիական պաշտպանություն և արտակարգ իրավիճակների հիմնահարցեր Երկրորդ կիսամյակ Կորպորատիվ մշակույթ և անձնակազմի կառավարում Հյուրանոցային և ռեստորանային մարքեթինգ Հյուրասիրության ինդուստրիա Ձեռնարկչատիրական գործունեության պլանավորումը և կազմակերպումը սերվիսում Ռեկրեացիոն աշխարհագրություն Օտար լեզու(անգլերեն) Երկրորդ օտար լեզու(գերմաներեն) Արտադրական պրակտիկա Օտար լեզու(Ֆրանսերեն)