Երրորդ կուրս (Սերվիս) Երրորդ կուրս Առաջին կիսամյակ Տեղեկատվական տեխնոլոգիաները սերվիսում Օտար լեզու-1(անգլերեն) Հոգեախտորոշում Նորարարություն զբոսաշրջության և սերվիսի մեջ Էքսկուրսիոն ծառայությունների տեխնոլոգիա և կազմակերպում Երկրորդ կիսամյակ Կորպորատիվ մշակույթ և անձնակազմի կառավարում Հյուրանոցային և ռեստորանային մարքեթինգ Հյուրասիրության ինդուստրիա Ձեռնարկչատիրական գործունեության պլանավորումը և կազմակերպումը սերվիսում Ռեկրեացիոն աշխարհագրություն Օտար լեզու(անգլերեն) Երկրորդ օտար լեզու(գերմաներեն) Արտադրական պրակտիկա Օտար լեզու(Ֆրանսերեն)